sammanslaget

Igår var det ju skola och sånt först, efter det drog jag hem och gjorde verkligen inte ett skit. Sen smsade jag Berra så vi skulle träffas , han var även med Micke , Felix & Martin. Sen drog vi till sammanslaget fast stod bara utanför , träffade en jävla massa folk. Sen skulle Berra & Micke hem till Berra så jag följde med sen stack jag hem. Drog dock ut en halvtimme senare igen då jag träffade mycket saknade Nina & Hanna! trevligt. Köpte även inträde då för blev rätt segt att stå utanför, haha! Sen när jag drog ut en stund till träffade jag Schölin, Becca, Mackan och lite fler vilket var trevlans, så var med Becca en hel del av kvällen sen. Vid 2 drog jag, Becca och Fiffi hem och eftersom Becca är så snäll fick jag skjuds av henne en bit, aw. Haha nejmen trevlig kväll med både nytt & saknat folk helt enkelt! :)

how does it feel?


min ängel

Vet ni vad? tjejen på bilden är något av det värdefullaste jag har. Hon är äkta, hon har alltid humöret på topp och får mig alltid att må så sjukt bra. Förlåt, verkligen förlåt. Jag accepterar dig precis som du är, och precis som du är älskar jag dig, den perfekta Alma du är får mina dagar att lysa. Mår inte bra utan dig gumman. Alla våra stunder & minnen, så jävla bra. Med dig kan jag vara hur galen som helst & verkligen leva fullt ut, Jag älskar dig, av hela mitt hjärta vännen! ♥
Sötare tjej får man leta efter!

24 oktober

Efter skolan drog jag, Julia & Louise hem till Louise där vi var en stund först. Sen drog vi ut och så träffade vi Felix, Berra, Oskar, Svante, Manne & Basse tror jag det var, var säkert fler, utanför netto. Snackade bara en liten stund sen stack jag & Julia in och köpte Hustler & Cola. ;) Vi stack ner till klt där vi ställde våra cyklar och sen gick vi till gungan där det radan var lite folk så vi drog och mötte alla coola moppepojkar igen vis scenen. Efter ett tag stack de igen och jag och Louise följde Julia till hennes buss. Där träffade vi även Patricia, när de åkt stack vi tillbaka till gungan och när vi var där kom Anis, han hade kört omkull med moppen hahah stackarn! Hål i nya jeansen och allt! Sen kom Melisa & Sanna, efter det kom alla coola moppepojkar vi var med innan. Sen kom även Runken, Marcus, Micke (?) och typ massa fler. Men iaf, snackade knappt med dom så ah. Vi hade trevligt iallafall, drog hem för en stund sen och nu sitter jag här helt fruuusen, så kallt det är ute nu för tiden asså! :O
Men ska dra ner och käka nu, uppdaterar imorgon, ska bli bättre på att uppdatera med! :)
kraom

New in

Var i kalmar igår med Julia och fick med mig lite hem iallafall!
Sminkväska - H&M 39kr!
Snedställd borste - H&M 39kr!
Blusher - H&M ca 49kr!
Läppglans (med asgod doft!) - H&M rea ca 10kr!
Ansiktsmasker 2st, fick dock bara 1 på bild - H&M ca 20kr /st!
Rakgel - Vetifan vart jag köpte den! ca 50kr!
Cardigan - Gina Tricot. (ser stor eller iallafall bred ut, men sitter snyggt på!) 199kr!
Skjorta/Blus, kalla det vad ni vill - Vila. (ser oxå sjukt ful ut på bild, men oxå skitsnygg på!) rea 49kr!
Tubhalsduk - Gina Tricot. 99kr!

just nu'


TRÖTTTTT OCH SLITEN TJEJ TJOHEJ

back to the 60's - bilder 2


back to the 60's - bilder 1


hest ♥

Hade musikalen idag igen för skolan, och det gick kanoners! veckan har varit den bästa på länge, helt klart!
Ska se om Elin & Kerstin lyckades ta några bra bilder, isåfall får ni dom i ett inlägg senare :)
Bjuder på en på mig & Nellie-hest innan musikalen började, iallafall!
'

back to the 60's

Första föreställningen är nu avklarad, det gick ju som det gick men saotan vad roligt jag hade & har haft hela veckan! Imorgon väntar ännu en föreställning och det känns kanoners. :D

handboll ♥

Jag började på handboll när jag var 6år, och slutade när jag var 12. Nu är jag 14 och kom precis hem från första träningen på 2 fucking år! och ända in i helvete vad gutt det ääär. Kärlek till sporten alltså, haha!
Kännes att jag inte tränat på några år, men nu blir det ändring på det ;)
bjuder på vackra cambilder,eller?
nufan ska jag satsa på drömkroppen! jag har ju slutat med godisen sen typ 1 månad tillbaka med ;)

music

Denhär veckan är förjävla bra alltså! slut på läxor och sånt skit & jag får göra det jag älskar hela veckan istället, spela musik, woopwoop! Nöjd med mitt band oxå. För er som inte förstår vad jag snackar om, vi har temavecka i skolan och jag ska vara med på scenprojektet. Man kan välja på alla vanliga ämnen, och sen teater/musik/sång som ingår i scenprojektet då. Vi jobbar tillsammans med ett tema, ni som är nyfikna kan ju titta in i Parkskolans Aula på torsdag halv 7 ;)

Minishopping!

Var med pappa idag i kalmar, skulle kolla på jacka och var nära på att få med mig en Fjällräven jacka - hur snygg som helst! Men ångrade mig. Och nu ångrar jag mig, för nu vill jag ha den. Ååh. Haha, men fick med mig detta hem iallafall, alltid något!
älskar broder daniel över allt annat, sant så sant

facelook and outfit for saturday

inte bästa bilderna, och på facelook - bilden gjorde jag en väldigt ful min, därav den svarta saken. Hehehhe

New stuffs

Var i kalmar i fredags och fick med mig lite nya smycken hem!

chillidill

Kvällen igår var rätt chill, drog till Mucken där han & Stoffe var. Sen kom Svenne & en till tjej. Tog lajte & det var väl ganska trevligt, lite drygt men ja. Vid halv 1 drog vi till duabhuset (?) där Michellés skjuds väntade, han skjudsade hem mig och såå. Somnade nästan med en gång.
Nu ska jag snart bege mig till kyrkan för komfa åde, haha skoj! sen blir det nog kalmar med far min.
Uppdaterar senare, puss!

Lördag

Nu börjar släktkalaset närma sig sitt slut, jag & Michellé drar ut och möter Anna och hoppas på en trevlig kväll hos mucken! :)

kalaaas.

Michellé kom nyss, vi ska ha kalaoos vid 5 här hemma, sen tillbringar jag kvällen med henne & fler. Blir awesome!
uppdaterar sen, pussjävel.

Grattis på din dag bästavän ♥



födelsedag

Ja, somsagt fyller jag ju år idag. 14 bast liksom, fjortis åde! Haha,nejdå.
Men dagen har varit bra, skola, sen hängde bästavän med mig hem. Vi åt pizza och så, hade förbannat kul faktiskt. Nu åkte hon precis och jag sitter här med en Cola, öppnade nyss min "post" jag fick idag haha, hade fått 3 kort. 1 från Farmor & Farfar, 1 från Mormor & Morfar och ett från min faster där det även fanns ett presentkort på Gina Tricot, laddat med 300kr! Vad glad jag blev,ih!
Fick ju även presenter av familjen idag när jag vaknade, fick pengar (blandannat till piercing), presentkort på H&M, Kameraväska & en cykel efterom min blev stulen. Fick även ett "smyckesskrin" eller vad det nu heter.
Ja, men jag har haft en bra dag iallafall. Måste bara tacka alla som skrivit/sagt grattis till mig idag, blir superglad!
jag har verkligen världens bästa vänner.

13+1


Idag är jag stor chey [a]

Du är mitt liv


Du ger mig styrka, kraften jag behöver för att klara livets hinder. När du skrattar & när du ler skiner jag upp, det spelar ingen roll om jag har världens sämsta dag, du fixar allt med ditt leende. Jag älskar dig, mer än du aldrig kommer förstå, bästavän.


2 frächa favoriter!

Alyssa Ashley Vanilla & Alyssa Ashley Fizzy, med sina frächa dofter passar de perfekt till vardags. Använder personligen Fizzy just nu, men tänkte att Vanilla får bli mitt nästa köp!

Just nu;


Sitter och pluggar, lägg även märke till min snygga mobiltelefon jag har atm!

11 oktober

Dagen har tillbringats med Max, Michellé & Leppe! trevligt vare :)
det är verkligen sjuukt kallt ute nu för tiden, haha. Hoppar in i duschen, får se om jag uppdaterar sen,puss!

@ Näättas place

Sitter hos Natalie nu, hon är nera och fixar pizza oh lite!
Efter skolan träffade jag även Leppe, Minna, Michelle och Max en stund.
Eftersom jag & Natalie älskar tjockismat drar vi nog och äter på pg senare med, haha :)
uppdaterar ikväll, pussn!

Kom in för ett tag sen. Stack ut och mötte Max & Leppe, sen mötte vi Michaela också. Satt i hamnen en stund, sen kom lite fler folk vi stack med till konsom där vi oxå satt en stund. Drog ut sen igen och sen stack Leppe & Max efter en stund, och så kom Leo. Han var med oss hela kvällen , mycket trevlig kväll vill jag lova! :)
Nu sitter jag här och fryser som jag vet inte vad, ska gå och tvätta bort sminket och bara lägga mig och sova. Fan så gutt! uppdaterar imorgon, puss :)

Ingen blogglust alls längre

Jag har verkligen ingen lust att blogga längre och besökarantalet sjunker. Ska försöka bättra mig!
Kan ju berätta om gårdagen så mycket jag minns, började med att jag & Julia Lindström vaknade vid 12 tiden. Vi fixade oss och så sen bakade vi kläääddkaka! Den blev inte lyckad, faktiskt. Haha, tog i 2 msk bakpulver istället för vaniljsocker, g8! Men gick och äta ändå. Haha sen stack hon hem och lite senare kom Julia Börjesson till mig. Drog ut och mötte Elin & Kerstin, vi stack till konsum och väntade på Ferre men han kom ju inte så vi drog till hamnen tillslut där massa folk var. Efter ett tag stack vi till klt där det kom fler folk och sen stack Kerstin hem & Jag,Julia och Elin stack till Elin. Vi hämtade lite saker ohså sen drog vi ut igen, satt utanför klt och väntade på Hannele ohdom. Som sällskap hade vi Tomas,Dea,Oskar,Henke,Felix,Victor,Lindh och säkert fler, minns inte riktigt vilka som var där. Sen drog jag & Julia hem till mig och lagade lajte mat sen somnade vid halv 2 kanske.
Idag blev det att dra upp tiiidigt, för komfa åde! Stack till kyrkan sen hem till mig igen. Inte gjort ett skit sen dess, funderar på att dra ut med Max & Leppe sen och kanske även Michaela, får väl se vad som händer :)

Fredaoog!

Hej på dig bloggjävel.
Kan ju berätta lite mer om min fredag sålänge. Började med skola, slutade 2 och då stack Julia & Jag hem till mig. Sen vid 6tiden ringde Berra och vi stack ut och mötte honom i hamnen. Satt bara och snackade och så, sen kom Leo,Henke,Lollo och några fler men jag,julia & lollo stack efter ett tag. Drog till solhem där det var lite folk, sen gick vi med dom tillbaka till hamen typ och där var Basse,Elin,Kerstin,Henke,Felix,Gimby,Kalle,Mikael,Oliver,Oskar,Jesper och ah minns inte vilka det var mer. Men det var trevligt :) vid 9 stack vi hem en snabbis sen drog vi till Kerstin där Elin var. Vi gick ut igen och mötte alla + nååågra fler! Vid 10 skulle Kerstin & Elin dra så jag och Julia gick med dom en bit, sen gick vi till Ljungnäs där Emma,Oscar,Wille,Andreas,Linus och fler var. Sen stack vi tillbaka till hamnen och satt och snackade bara, sen hem vid halv 12 typ. Blev en lyckad fredagkväll iallafall :) Sen när vi kom hem försökte jag & Julia även ge oss på att laga lite mat, gick som det gick men gott som fan blev det!
skriver sen, puss

fredag

Kom nyss hem & snart sticker jag och Julia till Kerstin där Elin väntar för att sedan bege oss tillbaka till hamnen där det är massa trevligt folk!
uppdaterar mer sen,
looove

Förlåt..

.. för uuusel uppdatering, men har skaffat mig ett skapligt socialt liv och orkar därför inte blogga varenda dag!
Haha, men kan ju berätta om gårdagen. Började med skola som vanligt, efter det väntade Alma på mig och så stack vi ut en sväng. Stack till hamnen och lite, minns inte riktigt haha! Men sen drog vi iallafall hem till mig och målade naglarna och fixade lite ;)
Sen drog vi ut igen lite senare och träffade Berra, Oskar, Micke, Michaela & Amanda , ganska trevligt faktiskt. Sen gick jag med Alma hem till mig där hennes farsa var och skulle hämta henne. Vid halv 10 typ (?) gick jag ut igen,haha. Och mötte Berra, fytuuusan vad jag älskar den pojken! en av mina bästavänner faaktiskt. Hm, ja. Och idag har jag inte gjort alltför mycket. Varit ute med Julia & Berra ett tag, och fixat lite grejor :) sen stack jag & Julia hem till mig och var här tills hon skulle med bussen hem. Blir nog att träffa Berra sen igen iallafall, man får väl se vad som händer :) uppdaterar senare,pussn !

ABC123

HEJ BLOGGJÄVEL.
Inte orkat blogga idag..men nu gör jag det iallafall. Hm. Jaja, kan berätta om min dag, för det är så intressant.
Vaknade, fixade mig, drog till skolan. Skitjobbig dag i skolan faktiskt, lång och dryg. Väl hemma så satte jag mig vid datorn (ovanligt?) och sen pluggade jag lajte för har NO-prov imorgon, önska mig lycka till!? (a) haha nejmen.
Ah, sen vid halv 9 typ smsade Berra mig så jag drog ut och mötte han en sväng, satt bara & snackade men det behövs ju det med! kom in för en stund sen och ska snart dra mig mot sängen hade jag tänkt. Bjuder på en bild & uppdaterar mer imorgon , puss förfan ! ;)

Outfit

Linne från Gina Tricot & Jeansen fick jag av min kära kusin ;)

Delelelelelelelikat

Tackar för en jävligt rolig helg med trevliga människor! :)
Bara chillat hos Julia hela dagen, för någon timme sedan kom far min och hämtade mig! Nu hoppar jag in i duschen med lite inpackning och grejer och pepper skolan imorgon..eller? Jaja, bjuder på 2 ganska så nya bilder där ni ser håret lite bättre. Ta er gärna tid att kommentera hur ni tyckte det blev! :)

Lördagskvällens outfit!

Körde på rött läppstift , leopard linne & skinnjacka som jag inte hann få med på bild. Även de nya Jeansen jag köpte i Kalmar i lördags, från BikBok för sådär 499kr!
(förlåt att jag ser helt missbildad ut på bilden,haha. Tog första bästa bara.. )

chill @ julias place

Vaknade upp vid 12 tiden idag , har precis fixat mig och lajde! Sitter hos Julia som vanligt , får väl se vad som händer idag. Blir troligtvis bara en chilldag , behövs det med :)
Ska se om jag kanske hinner träffa min fjortisjävel sen ikväll eftersom hon varit på Cypern en vecka , saknat dig masssoor..gaah! aja. Förlåt för tråkiga inlägg men har inga bilder på Julias dator vilket gör allt tråkigt.. Haha, uppdaterar sen pusss !

har man tråkigt, så har man!

ALLA TJEJER, SKA
GÖRA TESTET!


KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS,
ALKOHOL, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER

 


KÄRLEK:


Är du kär just nu? -  nej
Har du någon kille just nu? -  nej

Har du dumpat någon? - ao
Har någon dumpat dej? - tror det , eller inte i ett seriöst förhållade iallafall

Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nae
Vem kramade du senast?- Louise
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - nej!

SKOLA

Är du duktig i skolan? - sådär
Har du bra betyg? - endel
Har du fått göra om ett prov någongång? - haha ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - yes :)
Sköter du dej i skolan - jadå !
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ja
Haft mobilen på lektionstid? - ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - tror jag inte

FAMILJ

Hur många är ni i din familj? - 4
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - yes
Trivs hemma? - egentligen inte, ibland
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nej
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - tror jag inte
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? haha ja
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - nej, inte oavsett vad

VÄNNER

Du har vänner? - ja
Du brukar vara med? - olika!
Vem/vilka var du med sist? - var med massa folk ute
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - klart jag gör 
Är det okej att ha kill-kompisar? - absolut 
Har du pussat någon av dina kompisar? -  aaao
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? -  beror på hur man ser det

FJORTIS

Du sminkar dej varje dag? - ja
Putar med läpparna på kort? - nej 
Tar kort på dina bröst? - nej
Använder foundation på läpparna? - nej
Super dej packad varje helg? - nae
Du har kysst en tjej? - yes
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar håret ja , fjortisfrisyr nej :)
Ditt hår e knallblont? - fuck no

ALKOHOL

Har druckit alkohol? - ja
När drack du alkohol senast? - ikväll
Vem bjöd dej på alkohol? - Joel
Vad var det för sorts alkohol? - öl
Brukar du dricka alkohol? - ibland
Har du druckit öl? - ja?
tycker du om öl ? - ja
har du varit full ? -

KRIMINELLT

Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - nej?
har du suttit i fängelse?- näe
Vill du hamna i fängelset? - nej?

DÅLIGA TIDER

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - har jag säkert
När grät du senast? - förra helgen typ
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - haha länge sen isåfall
Du har slagit ner någon? - har jag säkert 
Du har skadat någon med flit? - haha ja, men bara på skoj;)
Har du någon gång viljat döda någon? - nejdå
vem du bråka med senast - Jacob tror jag, hah
har du blivit våldtagen ? - nej


helgen

Berättar lite om min helg dåå, började med att Julia hängde med mig hem efter skolan, vi käkade sen drog vi till henne. Var där ett tag, fixade lajde sen drog vi ut och mötte Natalie & Maja. Vi drog till hamnen, sen kom Berra dit med. Efter några minuter började det strömma in massa folk, mycket trevligt var det! var där hela kvällen, sen drog jag & Julia hem till henne och slaggade där åde.
Idag vaknade vi vid halv tio-tio tiden då vi fixade oss och sen väntade på att mamma & pappa skulle hämta upp oss så skulle vi till kalmar på något informationsmöte om språkresor blabla. Efter det gick vi på stan liite, dissade helt enkelt Mönsterås marknad! Köpte ett par jeans ni får se imorgon för är hos Julia & har inte min kamera här.
När vi kom hem fixade vi oss sen drog vi ut igen, först förbi mig så jag kunde ladda mobilen lite sen mötte vi Berra & Malin vid netto. Sen gick vi och mötte Louise & Matilda, vi stod bara vid netto och snackade ett bra tag faktiskt. Kom maassa trevligt folk dit sen, som vi var med hela kvällen. Kan ju säga att det finns jävla snutar överallt i mönserås.. haha. Men trevlig kväll fan :)
nu kom vi in för ett tag sen och sitter och "kollar" på film. Uppdaterar imorgon , kraoom