kväll med bästavän

Haft en härlig dag med bra människor, började med att Julia & jag drog en sovmorgon och sedan stack vi till Louise där Jacob och Julia var. Vi spelade in filmen vi skulle göra på svenskan, sen vid 3 tiden gick jag och Julia hem till mig igen. Åt o så, sen gick hon till Martin och jag åkte till Julia B, vi satt vid datorn o lite. Sen mot kvällen gick vi till solhem , träffade saknat folk o bara chillade! var ganska drygt så drog ut vid halv 12, gick ett varv runt köpingen och sen kom pappa och skjudsade hem oss till Julia. Var hemma vid 12 tiden någongång.
Sitter och trycker i mig godis och har på mig onepiece, mys! :)

sorrisorri

Har varit lite dåligt med uppdatering på senaste tiden , men ber om ursäkt och ska försöka bättra mig!
Efter skolan fick jag stå och vänta med Oscar & Oscar tills deras buss kom, sen drog jag, Julia, Martin och Berra hem till Martin och bara chillade. Hade förjävla kul, jag & Julia sminkade dom haha så söta dom blev ;)
bjuder på en massa bilder från dagen!

dagens outfit

Längesen jag körde på en outfit bild! inte fixat håret på bilden så ser ganska förjävligt ut, mja . :)

just nuu

(helt okej att vara tjock)


helgen

Träffade aldrig Dorota, utan tog en hemma-mys-kväll istället. Stack ut en snabbis bara o träffade Rasmus o lite, men ja. Sen idag, så vaknade vi vid 10-halv 11 någongång. Låg kvar i sängen till halv 2 eller något, då vi gick upp och åt frukost. Senare ringde vi Ida och drog till David och chillade med Fifa, kaffe o blåa pannkakor. Fett nice! nejmen, ja. Vid 5 tiden kom pappa och hämtade mig , köpte även med mig lite fettokäk från pg så nu är jag ganska gutt mätt ådee! ska börja plugga lite med för ligger lite efter med det haha :)
får bli uppdatering imorgon eller senare, puss!

Lördag

Markus kommer hit om en stund, sen är vi här ett tag. Tar sedan bussen till Ohamn och spenderar kvällen/natten där. Vi ska möta Dorota o så blir det att dra på någon fest oså, trevligt :) saknat den tjejen alltså!
uppdaterar mer sen eller imorgonm, puss


HAHAHAH NATTHUMOR

det är inte ens natt och jag har världens natthumor, dethär är ju inte ens kul, men drao vilken söt unge!

Kvällen igår

Var mysig och mestadels bra, bortsett från lite saker som hände. Men det klarade vi tillsammans! vad har man vänner till, åh vad jag älskar dig bästavän ♥
Idag satt jag i caféterian med Julia & Julia hela dagen. Har inte gjort någonting sen jag kom hem, åt lite taccos med familjen för en stund sen om det räknas. Näe, men det var väl trevligt! nu har jag krypit ner under täcket för det är så kaaaaallt, och laddar ner lite film som får bära kvällen! pratar även med Oscar som har lovat mig att vara social så jag överlever nog :) imorgon kommer älskling hit på dagen, sen åker vi hem till honom och sover där! har ju en månad på söndag med, hihi ;) men vi får väl se vad kvällen bjuder på , blir troligtvis utgång o lite!
pusss

bästismys på g!

Sitter hos Julia nu efter att ha ramlat i lera på vägen hit, gått vilse och varit nära på att missa bussen! haha, nu har vi laddat upp med cheeseballs & cola så kvällen blir kanon! sover här inatt åde. Love ♥

Länkbyte med Michellé

Den vackra tjejen på bilden är både min bästavän & kusin, tycker ni ska kolla in hennes blogg och den hittar ni här!

Helt okej med att ta en fettodag någon gång ibland med, hehe "ibland". Jag och Julia drog till Rhodos efter skolan och åt pizza då vi hittade pengar i hennes jacka, så rätt gutt mätt efter det! vi stack hem till mig iallafall och bara tog de lugnt. Behövdes de med, så nu ska jag gå ner och fixa en Smoothie och börja läsa i en bok jag ska redovisa på svenskan :)


min fina

Idag är en såndär dag jag bara vill åka hem till min bästavän/syster/kusin, skratta och vara galna som alltid eller bara prata. Hon bor just nu i Stockholm , alltså en väldigt bra bit härifrån. Och bara det att veta hur långt hon är ifrån mig får mig känna en otrolig saknad , jag vet inte hur jag ska klara mig. Men hur långt hon än är ifrån mig vet jag att hon bara är ett samtal bort, och att hon alltid kommer ställa upp för mig vad som än händer. Och den känslan är obeskrivlig, att veta att man har någon som är som en kopia av än själv, fast tusen gånger bättre. Som känner mig så bra, så hon förstår varenda ord. 14 år tillsammans är ingen tid att kasta bort, du är värd guld. Jag älskar oss, jag älskar dig.


17 januari

Skola som vanligt idag igen, somnade under NO lektionen med, hehe gutt! drog hem direkt efter skolan och har inte gjort något sen dess, ska nog ringa älskling på skype snaaaart. För jag har otroligt tråkigt och saknar honom hur mycket som helst! och så har vi varit tillsammans en månad på söndag med, bästa månaden på väldigt länge måste jag säga ♥

bjuder på random egobild ;)


dålig uppdatering

Men har inte orkat blogga. Skola idag då, som vanligt. Efter skolan hängde Herman och Julia med mig till biblioteket för jag var tvungen att låna en bok till svenska-läxan hehe! vi fick världens flipp och grät av skratt, gutt! sen stack jag hem. Gjorde nudlar och lite, sen får jag ett sms av Julia som säger att hon har missat bussen och undrar om hon kan komma hem till mig, så mötte henne vid Martin sen hem till mig. Vi gjorde väl inte så mycket egentligen, fick något flipp vi med haha! hon åkte nyss , så ringde Markus och nu ska jag hoppa in i duschen! blir väl mer uppdatering framöver I guess ;)
åååååååååååå vilka lebbar alltså xDxDxD jk (bästavänner biter varandra i läppen, ja det gör dom)

ohamn

Varit hos baby hela dagen, kom hem vid 10 eller något! har verkligen inget att blogga om så blogger mer imorgon, puss

myskväll med syster

Ätit taccos, har en massa gutt och en bästavän brevid mig. Blir nog film och lite så senare! :)
Markus skulle ju komma till mig idag, men han skulle bort så får bli en annan gång istället.

svar del. 1

Svar från frågestunden är nu här, kör hälften nu och hälften nästa fredag så ni har alltså möjlighet att fortsätta fråga. Det gör ni HÄR!
1. Favoritlåt just nu?
Svar: Vetinte riktigt, har många. Men Panda Da Panda - Vem E Du är en jag lyssnat mycket på på sista tiden!
2. Vad är din högsta dröm?
Svar: Jag vet faktiskt inte, men att se Henrik Berggren / BD live hade ju varit något. Vet att det är lite sent, och vill inte låta som en äcklig fjortonåring som lyssnat på BD i 3 månader och är världens största fan. Men annars kommer jag faktiskt inte på något.
3. Vad vill du göra 2012 som du aldrig gjort innan?
Svar: Jag vill umgås mer med mina nära och kära, för man vet aldrig när det är försent. Det har jag ju gjort innan, men jag skulle kunna bli bättre på det. Annars vill jag åka på Språkresa!
4. Vilka bloggar följer du?
Svar: Ska jag vara ärlig, så.. Elin Fohlin's, Kandyland'y, Linda Hallberg's och mina vänners!
5. Kebab eller Pizza?
Svar: Hm.. pizza!
6. Vad tycker du om mig?
Svar: Jadu Maya, du är en väldigt söt och snäll tjej, men som jag tyvärr bara träffat en gång! Vill lära känna dig bättre :)
7. Hur fixar du ditt hår och sminkar dig?
Svar: Kan lägga upp det i ett eget inlägg senare!
8. Vill du ha en kakjävel?
Svar: Ja Bajen, hit med en !
9. Vilken BH storlek har du?
Svar: Glädjer den infon dig, så visst 75B / 70C!

r.i.p

Det är inte rättvist, inte alls. Finner inga ord, 62 år?!
Mina tankar idag går till Krister, vila i frid och jag hoppas du har det bättre där du är nu ♥ ..

mot skolan

Mot skolan snart nu, inte taggad alls. Idag är en såndär dag man bara vill somna om, precis som alla andra dagar egentligen. Blö! Det ända positiva är att älskling sover hos mig inatt, hihi :)

För du är det finaste jag vet

när allt annat här är falskt och fel
23 juli 2011



snyggt från Gina


gårdagen + idag

Igår hängde Julia somsagt med mig hem, vi drog och åt pizza och sen stack vi till Ohamn. Vi kollade lite hockey och så, träffade även älskling en stund. Vi åkte med pappa hem, när vi var hemma gjorde vi inte alltför mycket innan Julia pappa kom och hämtade henne! trevlig kväll med min bästavän ♥
Idaaaaaaag har skolan varit chilldill, trots att vi slutade halv 4. Haft i stort sätt rast hela dagen, bara 4 lektioner. Blandannat hemkunskap hela eftermiddagen, då vi bakade pizza så blev pizza idag igen, gutt haha! tog selliiis med Herman hem och har bara suttit framför datorn och lyssnat på Bob Marley sen dess!
uppdaterar senare, puss

mot skolan

Tagga dååå, fast ne. Slutar 1 idag, min saknade bvän hänger med mig hem ådeådeåde! glad idag :):) puss som fan

ang. frågestunden

som ni kan hitta här!

Tänkte dela upp så jag tar hälfen av frågorna nu på fredag och hälften nästa fredag. Bara så ni vet liksom :) men fortsätt gärna komma med frågor, alltid lika kul att se nya kommentarer!

besöksrekord igår!

Asglad, fick 131 besökare igår och 250 sidvisningar! ananrs brukar besökarna bara ligga på runt 30 då jag inte reklamerar bloggen osv. Så detta kändes kanon! :)

till älskling

Kom precis hem från skolan, ska duscha o lite sen tar jag bussen till älskling. Uppdaterar ikväll eller något, puss :)

förnyade headern lite

Nya
Gamla
gjorde ingen större förändring då jag trivs med den, men hade haft den gamla så länge nu ;)

Länkbyte med Maya.

Länkbyte med Maya, http://mayaadelibaltas.blogg.se/.
Jävligt snygg och ball brud som bloggar om allt möjligt skoj, tycker ni ska kolla in hennes blogg!

Frågestund

Kommer försöka svara på de flesta frågorna, men det finns speciella saker jag helst inte svarar på och kommer alltså inte ta med dom frågorna. Ja, ni får vara anonyma. Får jag inte över 10 frågor skiter jag i det , mkey? så se till att fråga nu ;) ni har fram tills fredag på er! och jag kommer inte acceptera kommentarerna förrens fredag heller.

New in

Lägger upp lite bilder på saker jag köpte i Örebro/Borlänge ;) endel saker ser bara väldigt konstiga ut när man ser de på bilderna, men snygga på!
1. Topp från Gina Tricot 100kr (rea)
2. Topp från Bik Bok 149kr

3. Linne från Bik Bok 149kr
4. Topp från Bik Bok 130kr (rea)

5. Cardigan från Bik Bok 149kr (rea)
6. Tröja från H&M 100kr (rea)

Alla underkläder är från Lindex om ni ville veta, och 3 baslinnen från Bik Bok. Ah, de va nog allt ;)


Fick julklappar av Julia

"Travel mirror" , en parfym och Nagellack remover. Tack så mycket, love yah ♥

hos julia

Kom hem vid 9 igår ungefär, åt lite oså sen vid lite över tio stack jag hem till Julia och sov där med. Vi vaknade väl vid tiotiden någongång, gick upp och åt frukost och lite! vid halv 2 drar dom till sina kusiner eller något och jag hem, sen får vi se om jag drar till älskling idag igen ;)

love ♥

jag älskar dig ♥

Dagens planer

Äta lite, sen duschen och sen åker vi till min kära mormor som fyllt år! är där en stund sen kör pappa mig till älskling ;) får se vad vi hittar på , men blir massa mys hur som helst. love ♥

Minnen från 2011

Norrtälje med pappis ♥

Popkollo ♥
Alla dagar/kvällar/nätter på böda med Julia B, Julia L, Nathalie och Elin och massa andra folk ♥ träffade även min älskling för första gången :')


Skulle tälta med Kerstin, Elin & Julia. ♥ Sen kom Oliver o Fredde en stund på kvällen om jag minns rätt

Ölandsdjurpark med Anela, Danne och Nina ♥

orkar inte lägga upp fler bilder från Gran Canaria, men det är ett minne iallafall!
finns massa fler men orkar inte leta bilder osv



Kalle Baah @ Norrtälje

Hittade lite videor på pappas mobil från en festival jag var på i Sommras där blandannat Kalle Baah och Movits! spelade. Man ser inte så bra dock, men w/e! (och ja, jag älskar svensk raegge som Kalle Baah så fuck off)


Bilder Örebro-Dalarna

bilen påväg til örebro, osminkad och snygg. haha eller, bjuder!


hahahha så jävla ful
hahahah så fula, dotter och far



och ja, det var väl det. asfula bilder MEN KBRY hejdå



ojoj, dålig update!

Inte uppdaterat alls när jag var i Örebro/Dalarna. Ni undrar säkert vad jag gjort där? haha i Tisdags åkte vi till Örebro. På vägen stannade vi i Norrköping och köpte nya Pjäxor till Gustav & skidor till mamma. Gick även i ett köpcenter. Sen åkte vi vidare, när vi kom fram minns inte riktigt vad vi gjorde, inte så mycket antar jag. Nästa dag gick vi på stan i Örebro iallafall, hittade endel kläder och sånt behövligt så visar dom i nästa inlägg. Efter det åkte vi upp till Dalarna, Borlänge där vi bodde oså. När vi var där ville jag ut på stan igen, så stack till Kupolen som är ett skitstort köpcenter hehe! hittade bara en tröja dock. Gick och fikade med Mamma med, mys :)
Nästa dag gick vi upp tidigt, åt frukost och sen åkte vi till Romme som är en skidanläggning-sak? äeh vetifan, men åkte skidor hela dagen och sen gick vi ut och käkade med några vänner till familjen som även var med. Så det var trevligt :)
Nästa dag gick vi upp tidigt igen, åkte till Falun till en annan skidanläggningsgrej? åkte skidor i några timmar sen åkte vi hem! kom precis hem , har varit en ganska tråkig bilresa utan min mobil som gick sönder första dagen då vi skulle äta och jag spillde cola över den. Mh äger!
slänger in lite bilder från resan senare! :)

seg

Inte gjort ett skit idag, gick upp och duschade och lite. Mötte Julia, stack och käkade pizza sen drog jag hem igen. Börjat städa lite smått, men gav upp. Ska börja packa lite med, eftersom jag åker iväg imorgon igen och är borta till på fredag. Kommer antagligen inte ha tillgång till dator under den tiden, så får bli uppdatering när jag kommer hem :)

Gott nytt år!

Kvällen igår gick lite upp och ner. I helhet var den förjävla rolig och får tacka alla så mycket för en bra start på året :) är dock helt död idag så får bli sängen hela dagen, mh kör på det!