lååångt hår = ♥

På bilden ser det lite konstigt ut, men är faktiskt sjukt nöjd! :)

löshår och grejer!

Nejmen haå bloggjävel!
Kom nyss hem. Dagen började somvanligt med skola, hade bara 4 lektioner så det vart chillidill! Slutade 20 över 1, men eftersom jag skulle med Michellé hem & hon slutade 4 fick jag vänta. Först vid halv 2 typ gick jag ut och mötte Michellé där hon satt med Sofia , sedan kom även Runken & Oliver dit. Michellé skulle dra in så medans jag väntade på henne satt jag & snackade med Oliver & Runken en stund, sen stack jag in och mötte Kerstin & Elin vid biblan, efter det gick jag, Julia & Louise till studiestödet, för har prov på judendomen imorgon! Efter det kom Michellé & jag tog bussen med henne , när jag var hos Michellé satt hon i löshår på mig och sedan satt Minna i hennes löshår. Ni får bild på det senare för hittar inte kamerajävleeen . Hm, ja. Vad gjorde vi med, jo vi gick till mormor & hälsade på henne, sen kom pappa och hämtade mig där, och nu sitter jag här. :) Ska nog plugga lajte , så vi hörs imorgon då ni även får bild på håret , kraoom!

pluggpluggplugg..

Precis kommit hem från skolan så ska dra ner och käka något medans jag tar fram SO böckerna! ;) kort inlägg med uppdaterar senare, kraoom!

Coral

Provade ett av mina nya nagellack från e.l.f, Coral heter färgen och tyckte faktiskt den blev rätt snygg, eller vad tycker ni? ;)
Och kan verkligen tipsa om e.l.f´s nagellack, de har sjukt snygga färger & hur många olika färger som helst. De torkar även väldigt fort och det bästa av allt, alla kostar bara 15kr! absolut värt det priset vill jag lova! ;)
Sämst redigering & ser ut att ha världens fetaste fingrar på bilden, men fick bara en bild på naglarna såå..får blir så!


Pizza!

Så snäll pappa jag har som kommer hem med pizza åt mig, det tackar man för såhär på en måndag. Naw,love u papz! Så, då har jag precis ätit och målat naglarna :) bild på naglarna får ni i ett inlägg senare!

Freshh!

Kom precis ur duschen, haft i hårinpackning och massa annat bra för håret.
Mitt hår börjar bli slitet somfan, får sluta att platta håret så mycket som jag gör, plattar ungefär 1-4 gånger om dagen, haha iiiiinte bra! Ska nog försöka sluta helt en period nu, istället ha uppsatt, bara platta till fest och sånt! Då lär ju håret växa ut som jag vill att det ska, och jag slipper det slitna! ;)
Och för att fräscha till det lite extra ska jag gå ner och måla mina naglar nu, ni får se resultat sen, puuss!

Trololololoplo

Sitter och snackar med Henke, Alec och Julia på skype just nu :)
ska snart sova tror jag, uppdaterar imorgon, puss!

film & mys!

Kom hem från konsum med Chips, Cola & Hårinpackning! Haha.
Nejmen, blir film oh mys snart :) det är faktiskt okej att vara tjockiiis ibland fan !
Visste itne vilken kategori så fick bli shopping,haha!

Broder ♥

Sitter inne och lyssnar på musik med bror min medans vi väntar på tacos! Gutt,är svinhungrig :O
Var ute med Caroline och Toddisen förut förresten, som jag kanske skrev. Satt bara och snackade typ, medans de väntade på bussen för de skulle in till Kalmar. Jag drog hem sen och nu sitter jag här i mjukiskläder och chillar. Efter maten drar jag nog till konsum för att köpa lite gutt ;)
herregud ser störd ut.. w/e bjuder!

Outfit

| T-shirt - Rockhouse | Jeans - Gina Tricot |

Jag vet vilken dy hon varit i

Struntade i komfan, busigt! Ska snart dra ut och träffa Todd & Carro. Sen blir det nog myskväll med chips & coolaaa, eftersom jag har godisförbud! lite fettokäk skadar än aldrig.

uppdaterar sen,pussss! :)

Håkan Hellström ♥

Älskar & saknar en viss Håkan Hellström förbannat mycket. Det var så fint, dendär kvällen i juli!
För du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel.
min gud.

lycka

Kom nyss in, var ute med Leppe först, Michelle kunde inte. Sen när jag skulle hem, fick jag sms från C som ville träffas. Vi hade en hel del att prata om, men kan säga att kvällen slutade lyckligt iallafall! Pappa kom och hämtade mig och nu ligger jag här och ska snart sova. Upp tidigt imorgon, komfa! lär ju dö.
Uppdaterar imorgon om jag överlever, pussförfan :)

<3

Drar ut och möter Leppe och Michellé snart, hoppas på en lite bättre kväll helt enkelt. Puss förfan :)

fuck.

Vill spy på mina sk. "vänner". Dethär var droppen.

Outfit

smutsig spegel,eh.

-

Hej min dag har sugit kuk rent ut sagt. Suttit inne hela dagen,så blir vän att bege sig ut snart!
Ni som har mitt nummer får gärna höra av er om ni vill träffas, torlololopohejdå

Godmorgon!

Hejhejhejhej osv, hoppas ni sovit gott! För det har iallafall jag gjort ;)
Vaknade precis. Blev rätt sent igår..heheh. Ska nog snart dra ner oh käka lajte!
Inga planer för dagen alls faktiskt, men ikväll blir det nog att dra ut med några,sånt som märks.
Får väl se, uppdaterar senare pussss

Bra start på helgen!

Kom precis in , blev ingen fest utan drog ut och mötte Honken, Gimby och Pontus. Vi drog till Rhodos där även Kerstin, Alec & Runken var. :) var ute med de hela kvällen och träffade lite mer folk ohså, trevligt fan! Nu sitter jag oh dricker cola och lyssnar på musik. Uppdaterar senare eller imorgon, pussssssn åde

eyeslipsface

Fick hem mitt smink & mina nagellack från e.l.f idag! :)
Inte hunnit testa än , men får göra det sen.

sjuk dag..

Dagen började sjukt, säger bara det. Dagen fortsatte på samma sätt. MEN, jag avslutar dagen med en sväng till ohamn & efter det fest troligtvis. Blir kanoners! blir ett kortisinlägg men uppdaterar sen , puss :)

Tro & Tvivel

Skolan idag var chill trots att vi slutade halv 4, efter skolan stannade jag ute med några i väntan på Julias buss. När jag kom hem passade jag på att beställa Limm till mitt löshår, så sätter förhoppningsvis i det i veckan :) gladchey! Annars har jag bara suttit och lyssnat på musik och pluggat matte, frivilligt faktiskt! hohoh tönt jag är,aw!

Några av mina favoritlåtar atm (gamla favoriter oxå!) ;
(..och som ni kanske märker har jag väldigt blandad musiksmak,haha!)

saknar !

The Ark @Guldfågeln Arena 11-07-23.

ruuubrik?

Var och lämnade Julia vid bussen förut, påvägen mötte vi Mathilda,Julia,Emmy och Sara tror jag de hette? ;) Var med dom en stund tills Julias buss gick, sen när jag kom hem har jag bara suttit här. Snackat med massa folk ohså. Haft en rolig dag förövrigt :) nu blir det sängen för nu jävlar ska jag slagga tidiiiigt, gonatt!

dagen i bilder.

Och julia åker på fredag, jag kommer inte klara mig att vara borta från henne i en hel jävla vecka, allt kommer vara helt dött. åååh fuck :(

Lite bilder på baby från idag;
du är mitt allt

black and white


black, silver and gold

Vill ha!

Outfit

Inte bästa bilden menmen!
| Topp - H&M | Jeans - Okänt | Skor - Skokällan |

mina bästa

Förstår inte att jag la upp denna..
Jag skäms inte för att säga att jag älskar er. Ni är min framtid och hela min värld. Utan er vore jag ingenting.

Malta ♥

Jag kan säga att jag är gryymt sugen på att åka på språkresa nästa sommar, helst till Malta. Ser ni hur awesome det skulle vara? Gå i skolan på förmiddagen, hänga vid polen, åka på aktiviteter och discon på kvällarna! Åka dit i 3 veckor, lära känna massor nya människor osv. Lätt värt varenda öre. Skulle vara ett minne för livet, ser helt klart fram emot det! :)

hos syster

Sitter hos Julia nu, chillar åde! Sjöng singtar och lajte förut, haha herregud vad länge sedan jag spelade det. 10000 år sedan typ ju! Annars har vi inte gjort ett skit idag, kollat film och lite bara. Sticker nog hem om några timmar, måste plugga..Huhu.
Lägger upp lite bilder från igår senare, puss :)

Kom hem från skolan för ett tag sen och hade favoriiitcheyorna med mig, vi satte oss på altanen och käkade billys och drack o'boy! Snackade om allt. Verkligen saknat att umgås vi 3! länge sen nu. Så skönt att vi tar tag i det nu. Julia L sticker hem vid 8 och så sticker jag och slaggar hos Julia B,blir awesome. Har ju studiedag imorgon vilket är nice somfan.
Just nu sitter vi och pumpar musik och dom.. ehm gör något! ah uppdaterar sen, pyss ♥

allra bästa


Hos bästaväääään

I fliseryd nu! :)
Eller har varit ett bra tag.. förut bakade vi scones som blev helt missbildade! men ändå goda faktiskt. Sen har vi fixat oss och chillar gääärnet. Senare får Julias fäämilj gäster och så, så käka gott och lite. Får se om jag slaggar här med. ;) uppdaterar sen , puss

Flajjset

Vaknade upp med Julia brevid mig, vi somnade direkt när vi satt på filmen igår! haha.
Nu har jag precis duschat och om en halvtimme kommer hennes morsa och hämtar oss så blir det fliseryd ikväll/inatt. Awesome! får väl se vad som händer ikväll , uppdaterar när jag är i fliset eller imorgon , och så får ni även bild på kläderna då med ;) pusss

heeeelg!

Efter skolan drog jag & Julia till kalmar för lajte shopping osv.. :) köpte ett par jeans och ett par suuupersnygga skor! Visar bild imorgon.
För en stund sen kom vi in, först träffade vi Victor och sen kom Martin. Nu sitter vi och dunkar musik och fetar oss med chips, helt okej!
Uppdaterar imorgon eller senare, pussss ! :)

eyeslipsface

Julia var hos mig idag, vi beställde massa smink från e.l.f! Sjukt billigt och bra har jag hört. Både mitt och Julias gick på ungefär 450kr tillsammans tror jag , med frakt och allt. Kan verkligen tipsa om den sidan, bara att klicka HÄR. Nu är det även erbjudande att man får 50kr billigare ungefär när man beställer, och kommer vara så 18 timmar framåt. ;)

bästa♥

Hemma från skolan , skulle egentligen hem direkt och plugga men eftersom Julia missade bussen hängde hon med mig hem. Uppdaterar senare, puss :)

rubrik?

Kan ju berätta om min dag som verkligen har varit astråkig.. heheh
Började med skola som vanligt, Julia skulle stanna på studiestödet för hon skulle skriva något prov så hon hängde med mig hem sen stack vi dit tsm, passade på att jobba lite jag med. Efter bara en stund pallade vi inte va kvar så vi stack, jag stack till Natalie där Joel och Alexander var. Var med de en stund sen stack jag hem och nu sitter jag här & lyssnar på musik, godissugen som fan (har godisförbud vilket suger, men får 1000kr för ett halvår.. ) och är sur som fan, vetinte varför.. hm. Allt kan dö. :)

sur..

..på allt och alla just nu. Bloggar seeen

Nataliiiiie ♥

Dagen började med skola, efter skolan hängde jag med Natalie hem, kollade tv och lite, sen drog vi till PG och käkade! Där utanför träffade vi Joel och Basse, när de stack gick vi till Netto och sen träffade vi Alexander och Joel. Kom hem för en stund sen, mycket trevlig dag faktiskt.
Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra engelskaläxan jag tydligen hade till imorgon, kaooos
aja , uppdaterar imorgon igen , puss :)

chillar vettni

Chillar lajde. Måste plugga. Saknar Markus. Döööööööh
onödigt inlägg, men var tvungen. :) puss

Daogen!

Började med skola. Tråkigt värre, slutade halv 4 och då följde Julia & Elin med mig hem. Trevligttrevligt. Jag passade på att slänga i lite blå färg i Julias hår, blev snyggare än förväntat faktiskt. Nejmen, 2 slingor i underhåret. ;)
Iallafall, sen drog vi till netto för att köpa Cola & monster, där träffade vi även Hannele som vi var med sen. Gick ner till hamnen och satt där, när vi var där kom Berra,Malin,Emil & Alicia en stund men sen stack de. Ett tag efter det stack jag & Julia med och sen lämnade jag henne vid bussen , skulle mött Elin & Hannele igen sen efter det men det blev icke så! Nu sitter jag iallafall här och tråkar, ska nog plugga lajte. :)

puss !

Syster ♥

Igårkväll stack jag hem till syster för en trevlig kväll, slaggade även där. Har saknat dig sjukt mycket, känns som vi bara glider isär mer och mer och har gjort på sista tiden. Det var dags att ta tag i det helt enkelt. Trevlig kväll somsagt, chillade mest. Lyssnade på musik och snackade, skrattade osv som vi alltid brukar göra. Snackade minnen och sånt skoj! behövdes.
När jag vaknade idag vaknade jag på Julias altan där vi slaggade, vi fixade oss lite och sen bar det av på en inpulsresa till kalmar! mycket trevligt det med, åt kinesmat (haha), och gick runt och kollade lite. Hittade inget mer än hårnålar & en puderborste. Efter det stack vi hem till henne, målade även naglarna & lite.
bjuder på en bild på finis dåva


-

Sitter hos Julia nu , lyssnar på musik oh lajde! Precis målat naglarna, får se bilder sen om ni har tur ;)
Skriver mer om dagen när jag kommer hem sen ikväll , puss

Outfit

Leopard linne - Gina Tricot | Baslinne - Gina Tricot | Tights - H&M | Tubhalsduk - Gina Tricot |

New in

MaxFactor second skin foundation 175kr 82kr.
MaxFactor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow - 110kr 55kr.
MaxFactor Xperience Sheer Gloss Balm - 100kr 50kr.
Puma animagical - Okänt pris, fick av mamma. Men när jag kollar internet ligger den på runt 250kr. Höhö.

Förlåt

För jag inte uppdaterade mer igår, men jag somnade sjukt tidigt. Var riktigt jävla trött alltså. :o
Hände inte så mycket mer igår , jag & mamma gick upp till någon affär här i m-t0WN där de hade 50% rea på all parfym & smink. Köpte lite iallfall , kan visa i nästa inlägg :)
Sen stack jag hem och satt bara uppe på mitt rum och chillade hela kvällen , kul fredag..
Nu ska jag gå ner för att käka frulle , puss

Fredag

Förlåt för jag inte uppdaterade igår, orkade verkligen inte plus att jag pluggade hela dagen igår. Blev klar med engelskauppsatsen iallafall, så skönt att ha det gjort!
Slutade för drygt en halvtimme sen så tog sällskap med Kerstin & Elin hem, blir kanske att träffa dem senare ikväll med :) Nu sitter jag bara och lyssnar på musik och chillar laajde! Grymt skönt med helg nu.
hm , uppdaterar senare, pusss

Detta är världens finaste kille, ser ni det?

Onsdaag

Hejhejhej osv. Tänkte skriva lite om dagen, började med skola som vanligt. Chillchill, för slutade kvart över 1! :) Då tog jag & Julia bussen till henne och fixade, städade lite och så. Sen mötte vi Markus. Var med han till 8 någongång då min pappa kom och hämtade mig. När jag kom hem var det bara att sätta sig med Engelskauppsatsen, känner att jag aldrig kommer bli klar. Hm,panik. Jaja. :/

Plugg på g!

Kom hem för ett tag sedan, varit ute i lilla mönsterås med Alma. Vi stack till Rohdos och käkade först, när vi satt där kom Anton & Steise. Snackade lite, och sen kom även Hannele, Razze & Elin. De stannade där en stund, sen stack de. Stannade kvar en liten stund med Steise och Anton sen stack jag och Alma mot hamnen, påvägen träffade vi Kerstin och stannade och snackade en stund, sen gick vi bara runt och snackade och skrattade, mycket trevligt var det ! :)
Nu sitter jag här och ska försöka mig på alla dehär läxorna, blir gaaalen. Engelska glosor tills imorgon + att jag har engelska uppsats som ska göras. Har även tyskaförhör på torsdag. Inte nog med det ska jag läsa ur boken "Fiender" , vilket vi har i svenskaläxa. KILL ME.
Hur som helst får jag tacka för en mycket trevlig dag, lova ya!
Här har ni en bild på sötnosen själv ;)

Tisdag

Kom precis hem från skolan, eller ja det var ett tag sen. Mår bättre idag. Alma hängde med mig hem, vi stannade på Ica & köpte leeeezK! Sen nu sitter jag här och lyssnar på musik samtidigt som Alma fixar sig. Blir och dra ut en sväng sen. Drar nog till pizzan oh käkar! :) sjuukt hungrig.. maten i skolan var inte det godaste precis! Bjuder på en egobild sålänge;)
uppdaterar senare ikväll, pusss !

Outfit

| Tröja - H&M | Tubhalsduk - Gina Tricot | Tights - H&M | Baslinne - Gina Tricot|
Blev bara usela cambilder, men måste skynda mig iväg till skolan nu.
Uppdaterar när jag kommer hem eller ikväll , pusss :)

Sjuk-outfit!

| Tubhalsduk - H&M | Topp - Gina Tricot | Mjukisbyxor - BikBok |

(Bilden är tagen en dag innan jag skulle till skolan, därav väskan. ;) )

Reggae när man är sjuk = ♥

Sitter och lyssnar på Kaptenens nyaste album, "Fläcken Som Aldrig Går Bort" .
Älskar svensk Reggae! det är fett alltså. :)
Andra svenska Reggae artister/band jag lyssnar på & kan tipsa om är bla. General KnasKalle BaahLabyrintJunior EricGovernor Andy.
Tryck på dem så är det länkat till deras spotify!
Bild på vår stiliga Kapten ;) ^

Det är okej att känna


Hemma & är sjuk.

Detta är då min nya blogg.

Idag är det måndag och jag hara bara legat hemma och dött i sängen hela dagen känner jag. Dunderförkyld & feber, kan det bli bättre? Hållt på med designen hela dagen och det börjar visa resultat. Ganska nöjd faktiskt. :) Nu kom pappa upp med mat till mig, uppdaterar senare :) tjaoo!