hejdå 2011 hej 2012

Sitter och taggar med musik i väntan på Michellé , börjar fixa mig lite smått. Känner på mig att kvällen blir förjävla bra ! :)
Önskar er alla världens bästa kväll / natt för det ska jag ha ;)

mina julklappar

* TV
* Nytt löshår
* Lim till löshåret
* Bh (var dock förliten haha )
* 3st trosor
* Parfymer - Paris Hilton Can Can och Paris Hilton Tease
* The Body Shop "paket/box"
* "bak-bok"
* Capo till gitarren
* Paul Mitchell Shampoo & Balsam
* D:fi olika hårprodukter
* Rosenserien Fuktkräm
* Ziperall
* 1000kr
* Adidas Superstar Skor

nööjd med allting :) har dock inte fått av Alma, Julia & Julia än!


Nyår blir gaaaalet

Taggaad till tusen ! imorgon kommer Michellé till mig , vi gör oss iordning och sen skjudsar pappa oss till Ålem för lite fest hos Marcus ! svinbraa

love

Haft en rolig dag med Simon & Älskling. Tog bussen till ohamn vid 20 i 3, var väl framme vid 3. Markus mötte mig och vi gick hem till honom, när vi kommer in i hans rum sitter Simon där. Haha förjävla rolig kille alltså! men han stack hem såsmåningom. Då kollade vi film och sådär nivet! en sak är iallafall säker ,
Jag har världens bästa pojkvän ♥

Imorgon är det nyår med, så jävla taggad!! :) vad ska ni hittapå?



Bilder från Tyskland


Hemma

Äntligen hemma får man väl säga, eller hemma och hemma. Sitter hos Anela i Emmaboda, sover här och imorgon sticker vi till kalmar där pappa hämtar mig. Imorgonkväll sticker jag till min snyggkusin och har filmkväll och sådääär. Massa mys! :)

Kan berätta lite snabbt om vad vi gjort på resan. I Lördagskväll åkte jag till Anela, sov här och tidigt på morgonen satte vi oss i bilen och åkte mot Tyskland. Sov nästan hela bilresan. När vi var framme gick vi till lägenheten vi bodde de 2 första dagarna på Weissen Häusser Strand. Ni som inte vet vad det är - det är ett stort jävla badpalats och massa saker, haha men det var väl helt okej där! :) i tisdags drog vi till Lübeck, vi gick på stan och shoppade lite och så (kommer bilder på vad jag köpt senare). Idag stack vi till ett annat köpcenter där vi gick runt och kollade lajde, hittade bara lite småsaker. Efter vi varit där väntade bilresan hem, sov nästan hela vägen hem också. Detta var bara väldigt snabbt om resan då jag inte orkar berätta mer. Men kul har vi haft iallafall! :)
lägger upp bilder i nästa inlägg!

bloggpaus

tills jag är hemma från Tyskland vilket är på onsdag , får se om jag uppdaterar då annars blir det på torsdag! ;)

GOD JUL!!

Ni får ha en riktigt god jul för det ska jag ha! :)
lillebror och jag, haha!

julaftons - outfit!


Julafton

Nu är det äääääntligen julafton, börjar få lite julkänsla trots allt! Sitter och lyssnar på Justins julskiva och inväntar hela tjocka släkten som kommer om drygt en timme! ;)

minishopping i kalmar

Var ju i Kalmar i onsdags med bästavän, fick med mig de sista julklapparna men även lite småsaker till mig själv :)

 

Iphoneskalet köpte jag på New Yorker för ca. 50kr , örhängerna från H&M för 50kr och läppbalsam från The Body Shop för 60kr. ;)

packar och städar

Min dag kommer att bestå av att packa till tyskland och städa iordning mitt rum. Ikväll ska jag höra med Julia om hon vill komma över och så har vi uppesittakväll och såntdär bästismys nivet. Imorgon åker hon till Gran Canaria, jag kommer inte överleva utan henne en hel vecka alltså!
min livskraft, mitt allt

min daoog

Skolan började med att vi gick till Aulan och kollade på kabarén som lärarna gjort, sen 9ornas. Lärare som är utklädda till lucia och hoppar runt och dansar till Jul Hos Mange, inte okej alltså! dog litelitelite.
Efter det gick vi till sporthallen och hade juldans, sådär kanonkul ju. ;)
Efter det åt vi och fick betyg och så, ganska nöjd ändå. La ju ut dom i ett tidigare inlägg. Stack hem sen iallafall, duschade och lite sen tog jag bussen till Ohamn. När jag var framme mötte Markus mig och vi gick hem till honom. Kollade lite skräckfilm och så, inte för jag kollade så mycket men antar att dom var bra ;)

love

22/12 -11. Markus Korhonen ♥

betygen

inte nöjd med endel alls hehehe dö

kalmar med bästavän

Efter skolan drog jag & Julia ner till hamnen och väntade på en buss till kalmar , när vi väl var i kalmar gick vi runt och kollade. Köpte lite småsaker som jag kan visa i nästa inlägg, fick även med mig sista julklappen hem :) känns bra! vi drog och käkade på subway olite. Sen när vi var påväg till bussen mötte vi Becca, Fiffi, Amanda och Malin. Trevlans, stod och snackade med dom och gick med dom till bussen. I bussen skämde vi ut oss lite för mycket, men vafan bjuder på oss själva! ;) när vi kom fram stod vi och väntade på Julias mamma en kvart kanske, då kom även Tom åde förbi och snackade lite med dom sen kom Julias mamma och körde hem mig till mig och Julia till henne. Får tacka för en kanondag bästavän , love u ♥

dålig uppdatering

Inte orkat med bloggen på sista tiden, men försöker göra inlägg då och då!
Idag var jag i skolan precis som vanligt , efter den stack jag hem till Julia och vi bara chillade och lajde. Stack hem förut och nu sitter jag och försöker skriva klart engelskan eftersom jag ska redovisa imorgon, men sista läxan innan lovet iallafall! bara en skoldag kvar, den slutar vi lite över 1 på. Efter det är det torsdag, då kommer vi bara få våra betyg, dansa juldans och sånt skoj hehe! :)

Snackar skype med Lindström atm ;) imorgon sticker vi in till kalmar för lite shopping och bästismys! blir kanon ♥
hahahahha så jävla fula jag dör, love u

random

http://christopherlundeblogg.moo.no/
Hur lätt får du en hjärtattack , gör testet här!

baokat lajde!

pappa och jag bakade massa julgodis och bakade pepparkakor förut, massa mys! känns att det är jul snart alltså! :)

förlåtförlåtförlåt

för dålig uppdatering. Drog en bloggpaus i några dagar , men har verkligen inte orkat med bloggen alltså! :O

Jag kom iallafall precis hem från komfan , ska se om jag får tag på Michellé så får vi väl se vad vi hitter påå! kramkram

Överlevnads käkelikäk

Ben & Jerry's och Strepsils för hela slanten! Ska nog överleva trots allt. Mår inte alls bra, huvudvärk, illamående, ont i halsen, yrsel, hög puls och lågt blodtryck.. och börjar få lite feber nu med. Listan är lång. Näe, hu vad jag klagar! Ska äta min glass och hålla käften nu. Uppdaterar mer imorgon för lär vara hemma då med. Kramförfan!

Ricinolja

Sprang in på apoteket tidigare idag och köpte ricinolja så har det i håret nu, får väl se om det funkar så bra som alla säger att det ska göra ;)
För er som inte förstår, ricinolja är egentligen laxermedel men det har blivit vanligt att ha det både i håret, ansiktet och på ögonfransarna. Jag testar att ha det i håret för att det ska växa snabbare och även bli tjockare! ni kommer få se före och efterbilder om en månad då jag vet om det verkligen funkar eller inte. Vill ni ha mer information om hur man använder Ricinoljan kan ni kommentera dethär inlägget så gör jag ett nytt inlägg och skriver mer om det. Nu ska jag gå och tvätta ur den, får se om jag uppdaterar mer sen. pusss :)

Sminket jag fick hem från Elf

Eyeliner - funkar utmärkt, stod dock att den skulle vara vattenfast vilket den inte verkar vara. 16kr! (-40%)
Läppbalsam - skitbra! har tipsat om det i tidigare inlägg också, älskar det! man får dock väldigt lite produkt vilket är ett minus. Men w/e, 16kr liksom! jag har det i "smaken" Strawberry men finns i bl. Orange & Vanilla. 16kr! (-40%)
Köpte 4st sminkborstar som ni ser. En till foundation, den stora är till att borsta bort överflödigt puder, ögonskygga som smulat osv, en till rouge och en ögonskuggsborste. Ingen av dom var liksom "oh wow!" men de funkar. Använder foundationpenseln och ögonskuggsborsten iallafall. De alla är från deras billiga, eller man kanske säger "billigaste" linje alltså kostar dom ungefär 16kr/st. Hört att deras studioborstar ska vara riktigt bra, så ska beställa hem mig ett par efter jul ;)
(Och jag hade ju somsagt 40% off när jag beställde, priserna jag skriver ut är ordinarie priser. )

och sist men inte minst.
83 Piece Essential Makeup Collection - Innehåller 64 ögonskuggor, 4 rouger, 8 läppglans & 4 bronzers. Älskar allt jag provat i den, allt är väl pigmenterat och ja, allt man begär för ändast 150kr ;) kostar dock 260kr normalt men absolut värt! finns även i en större modell och en mindre.
Det tillhörde även 3st borstar, en lip, en eye och en facebrush!
Köpte även en sminkborst - förvaring sak. Men orkar inte ta bild på den och visa, inget intressant iallafall :)

Dom där jag kommer från

Jag saknar kvällen, människorna och Håkan som bara den. Jag vill beskriva men finner inga ord för vad Håkan Georg Hellström betyder för mig. Och en sak är säker,  det är att jag aldrig någonsin kommer glömma 23 Juli 2011!


Håkan Hellström - Tro och Tvivel

cola ♥

Vid 11 tiden gick jag till skolan idag, skulle egentligen bara kolla blodtrycket hos skolsköterskan & sen hämta böcker till provet jag har imorgon men blev att stanna kvar på slöjden och tekniken trots allt. Slutade kl. 1 så var chilllidill! Julia följde somsagt med mig hem, men hon tog bussen för ett tag sen och nu sitter jag här med min älskling , också kallade Colaaaah. Ska plugga lite geografi nu , satsar på A på dethär provet vettni ;)

Julia här

Sitter här med Julia med en kladdkaka i ungnen, mhm!
uppdaterar senare ;)
'
söta åde, loveiu

ny ikon

Nu har jag skaffat en Bloglovin' ikon som ni kanske ser, så tryck gärna på den och följ mig på bloglovin. Blir superglad då :)

julbak med mammsen & broder

Har fixat och trixat lite med Mammsen & bror min. Ska äta lite nu & sen fortsätter vi baka och så, massa julmys! :)

Dagens låtar

Mår inte alls bra. Fick blodtrycksfall igår och svimmade, grymt läskigt för har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv! var nere på vårdcentralen idag och tog en massa prover och så, det mesta var bra förutom blodtrycket som var jättelågt.

Skulle ju åkt på Ung Aktiv med Michellé idag men får hoppa över det och förmodligen kan jag åka på tordag istället. Bloggen får vara min bästavän idag istället, så ni lär få mycket uppdatering ;)
The Kooks - Naive
Panda Da Panda - Vem E Du

tipsar

Parfym vill alla tjejer ha? Paris Hilton Can Can luktar hur gott som helst. Kanske något att ge bort i julklapp, eller bara unna dig själv? den hittar du på parfym.se för lägsta pris.
Body Butter's från The Body Shop rekomenderas verkligen. Vem vill inte bli len och dessutom luka gott? perfekt nu på vintern. Dofterna håller hela dagen och luktar verkligen fräscht!
Eyeslipsface.com (elf) har bra läppbalsam som dessutom luktar jättegott + att de bara kostar 15kr! absolut värt nu på vintern då läpparna är torra.

72 besökare

Inte dåligt det inte, inte mitt rekord men nästan. Försök hålla det uppe nu, blir så glad hihi :)

eyeslipsface

Eyeslipsface.com har jag pratat om tidigare. Tänkte bara upplysa er om att de har 30% rabatt nu och 14 timmar framåt, om du beställer för över 200kr. Jag beställde för inte alls länge sedan och har fått hem mina produkter nu, så lägger upp och pratar om dom i ett annat inlägg snart :)
De har mycket fina & bra produkter för hur billigt pris som helst, omkring 15-40kr ligger allt på. (undantag med stora paletter etc) tipsar er verkligen! finns självklart endel som bara är skräp, men de flesta är absolut bra.

bestisfestis

Ligger och chillar lite med bästavän som fick äran att följa med mig hem från skolan idag ;)
Nejmen. Jo, stack hem vid halv 2 tiden för mådde illa osåå. Har inte gjort ett skit, bara ta't lugnt helt enkelt!
Imorgon ska jag leka med Michelelelle och sen drar vi till Ung Aktiv. Skoooj
Rejält gammal bild, bjuder gör vi!
Uppdaterar senare, kraomN

882 Angel Nails

målade naglarna förut, här har ni resultatet :)

fredagsmys med bästavän

Jävla fettokäk ♥
snygga omg !!!!!!! ee aa??:P
spela gitarr och sjunga lite sött sådär, naw

outfit for today

Cardigan - Gina Tricot
Baslinne - Gina Tricot
Jeans - Ullared ;)

minishopping

Var ju somsagt i kalmar igår med Julia och köpte ;
Stylingspray H&M 70kr & Koftan från Gina Tricot 119kr då det var 20% på allt i butiken igår! (Ser biff ut på bilden åde heheh)
och en jävla massa julklappar ;)

kalmar

mot kalmar med Bästavän, uppdaterar sen :)

skinskin, som den sol du är

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil.
Saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så,
För det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann,
Hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand.
Och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va' isär.
Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.



Hahah garanterat roligaste spelet som finns

Dethär gamla goa spelet kan man ju sitta och spela i timmar och tiden bara flyger iväg , var värt att nämna i bloggen , ja!  :)
Finns att ladda ner en demoversion här!

inte mina bilder utan googlebilder, hehe

död

Kvällen igår var aweome tills polisen kom , så vi drog hem ganska tidigt ändå. Men får tacka för en rolig kväll :)
Är helt död idag, men har ändå varit duktig och hjälpt Michellé att städa och fixa i hennes rum.
Känner att det blir pizza sen bara chilla gärnet idag, guttttt

we like to sleep all day and party all night

Sitter på Michellés rum med Amanda och väntar på att Michellé ska käka färdigt , fixar mig lite och så. Vid åttatiden kommer vår skjuds och hämtar oss och kör oss till Ruda. Blir kanon!

gårdagen

Gårdagen spenderades hos Julia med henne, sov även där! vi var ute i lilla fliseryd, sen gick vi in o badade och hade ansiktsmasker och grejer. Massa mys!


Dagen i skolan var chill , lyckades även somna på svenskalektionen wuho ! stack med Natalie hem, vi drog och käkade på pg och sen hem till henne igen. Ringde Michaela som var med Dorota så vi träffade dom, Nathalie drog hem sen men jag var ute med dom hela kvällen tills mamma kom och hämtade mig och körde hem Michaela :)